Tomáš Garrigue Masaryk

Tomáš Garrigue Masaryk, prof. PhDr.,

narozen 07.III. 1850, 10:27:45 MČ / 09:19:13 UT, Hodonín 48N51, 17E08, (zdroj: osobní sdělení, později rektifikované brněnským astrologem ing. H.Vrlou),

zemřel 14.IX. 1937, 03:29 SEČ / 02:29 UT, Lány 50°N08′, 13°E58′ (zdroj: oficiální záznam)

14.XI.1918, 12:01 SEČ = 11:01 UT/GMT prohlášen Národním shromážděním presidentem Československé republiky

Archiv
Kalendář
Prosinec 2017
Po Út St Čt So Ne
« Srp    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031