PAPEŽOVÉ – POPES

FRANTIŠEK (Jorge Maria Bergolino)

nar. 17.XII.1936 21:00 GMT-3 =18.12.1936 0:0 UT/GMT , Buenos Aires, Argentina (zdroj zápis v matrice)

*

BENEDIKT XVI. (Joseph Ratzinger)

nar. 16.IV.1927, 4:15 SEČ = 3:15 UT/GMT, Marktl, Bavorsko, Německo

zvolen 19.IV-2005 17:50 SELČ = 15:50 UTC

oznámil abdikaci 11.2.2013 dopoledne k 28.2.2013 20 hod SEČ = 19:00 UT/GMT

*

JAN PAVEL II. (Karol Wojtyla)

nar. 18.V.1920 17:30 SEČ = 16:30 UT/GMT, Wadovice, Polsko

zvolen 16.X.1978 17:15 SEČ = 16:15 UT/GMT vatikán

zemřel 2.IV.2005 21:37 SELČ = 19:37 UT/GMT Vatikán

*

JAN PAVEL I. (Albin Luciani)

nar. 17.X.1912 11:30 SEČ = 10:30 UT/GMT, Canale d´Agordo

zvolen 26.6.1978

zemřel 28.IX. 1978

*

PAVEL VI. 

nar. 26/IX.1897 22:30 SEČ = 21:30 UT/GMT, Concescio

zvolen 21.VI.1963

*

JAN XXIII.

nar. 25.XI.1881 9:25 MČ/LT Sotto il Monte

zvolen 28.X.1958 17:08 SEČ = 16:08 UT/GMT

*

PIUS XII.

nar. 2.III.1876 Castel Gandolfo

zvolen 2.III.1939

zemřel 9.X.1958

*

 HOROSKOP STÁTU VATIKÁN

 

Archiv
Kalendář
Duben 2017
Po Út St Čt So Ne
« Čec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930