Edvard Beneš

Edvard Beneš, prof. JUDr. PhDr.,

narozen 28.V. 1884, 05:08:00 MČ /LT =  04:13:48 UT/GMT, Kožlany 50N00, 13E33, (zdroj: osobní sdělení, později rektifikované brněnským astrologem ing. H.Vrlou),

zemřel 3.IX. 1948, 18:10 SELČ / 16:10 UT/GMT Sezimovo Ústí 49°N23′, 14°E41

18.XII. 1935 – 11:22 SEČ / 10:22 UT, Praha Edvard Beneš zvolen presidentem ČR

Archiv
Kalendář
Prosinec 2017
Po Út St Čt So Ne
« Srp    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031