<= Index
<= Zpět
(?)
www.astrolozka.cz (link)
Obsah
Předchozí
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
Další
-
Sekundární direkce
1129 otázku odeslal(a) Tereza Dvořáková v Pondělí 24.Června 2002 21:37:16
Dobrý večer!Přemýšlím o tom, jak je to vlastně se sekundárními direkcemi. Jejich význam a konkrétní interpretace mi pořád proklouzává pod rukama. Jak myšlenkově -pojmově uchopit, tak jemnou záležitost jako neustálý dynamický proces vnitřní přeměny, jež se navíc děje v každém člověku individuálně a jedinečně? Zajímalo by mě, jak osobně pracujete s výkladem sekundárních direkcí, ať už sebe nebo lidí, kteří k vám přijdou pro radu.Sama používám Sabiánské symboly při pohybu Luny,výklad v souvislosti s ostatními planetami mi však uniká. Zdravi a hezký večer přeje Tereza Dvořáková
-
Re: Sekundární direkce
1 odpověď odeslal(a) Axmannová v Úterý 25.Června 2002 23:19:00
http://www.astrolozka.cz
Dobrý večer. Hodně mi pomohly "mapy", které jsem zapisovala asi u třiceti lidí (chvála počítači):
pro každý rok dosavadního života jeden řádek, ve sloupcích:
Solární revoluce
MC,AS,st.Luny,fáze Luny,aspekty, planety do deseti st. od hlavních os, pl. konfigurace
Transolární revoluce (jako u Solárů)
Sekundární direkce – totéž, plus data vstupu Luny do každého domu,vstupy dalších planet do jiného domu, aspekty Luny v dir. vůči nat, planetám, lunační osminy
a poslední sloupec – životní události.
Vím, že to vypadá jako piplačka (a taky je),ale na "proklouzávání významů", alespoň vlastní nativity, je to taková ustátá voda a v té se všechno zrcadlí, chcete-li. Zdravím Vás z Počernic. LA
stacionarita
-
stacionarita
2374 otázku odeslal(a) Renata v Pátek 20.Srpna 2004 17:40:30
Dobrý den,
podle efemerid, setrvává teď Pluto na obloze ve stejném stupni i minutě. 30.srpna se Pluto zastaví (dle Johannese), bude stacionární, 31.srpna se jeho chod změní z retrográdního na direkční. Jde mi to, jestli se např. v tomto případě u tranzitu Pluta považuje, že je Pluto stacionární i v těchto dnech, kdy právě stojí nějakou dobu na stejném stupňi a minutě, ne jen toho 31. srpna. Samozřejmě i po té. A vůbec jak se to projeví, pokud má někdo planetu nebo citlivý bod v horoskopu např. na 19st.35min. ve střelci. Bude mít tento konkrétní tranzit Pluta sílu stacionární planety ? Budu ráda za Vaše poznatky a zkušenosti. Děkuji. Renata
-
Re: stacionarita
1 odpověď odeslal(a) Stuart Hample v Sobotu 21.Srpna 2004 11:21:03
Zdravím, nemám v tom až takovou praxi, ale domnívám se, že čím užší orbis, tím lépe. Já osobně počítám tak jeden stupeň od stupně stacionarity, ale třeba Pluto by pak byl stacionární třeba přes několik měsíců, tak nevím.
-
2 odpověď odeslal(a) Turnovský v Pondělí 23.Srpna 2004 17:38:49
http://www.transformotor.cz
stacionarita by měla mít orbis +- 0°1´. Turnovský
-
3 odpověď odeslal(a) Renata v Pondělí 23.Srpna 2004 17:58:04
Děkuji za příspěvky.
R.
-
4 odpověď odeslal(a) Turnovský v Pondělí 23.Srpna 2004 18:02:38
možná jsme si nerozumněli, orbis 0°1´uvažuji pro dobu trvání stacionarity. Orbis pro tranzit samozřejmě širší, pokud je to v rámci +- 1°pak by mělo dojít k manifestačním projevům. Turnovský
-
5 odpověď odeslal(a) Stuart Hample v Pondělí 23.Srpna 2004 22:33:55
I já děkuji za osvětlení problematiky.
-
6 odpověď odeslal(a) Renata v Pondělí 23.Srpna 2004 22:40:27
Teď nevím jestli dobře rozumím já. Tranzit Pluta se považuje za stacionární ("mající sílu stacionarity") v orbisu +- 1stupeň nebo +- 0st´1 vteřina ? R.
-
7 odpověď odeslal(a) Turnovský v Pondělí 23.Srpna 2004 23:29:53
Období, za něž považuji planetu stacionární je v rámci jejího pohybu na 1´ např. letošní stacionárně retrográdní Pluto 24.3. na 22° Střelce 14.7´, za stacionárního ho považuji od 18. 3 kdy překročil hranici 14´ po 1. 4. kdy tuto minutu opustil směrem k 13´ stacionární byl tedy 14 dnů, orbis tranzitu např. konjunkce pro stacionaritu od 21 Střelce 15´ po 23 Střelce 15´, snad už je to takhle jasné, Turnovský
-
8 odpověď odeslal(a) Renata v Úterý 24.Srpna 2004 12:27:12
děkuji moc, už je to naprosto jasné. R.
-
9 odpověď odeslal(a) K. Plchová v Úterý 24.Srpna 2004 16:56:13
Před maličkou chvílí jsem se přiřítila ze zahrádky. V 16:15 jsem náhle pochopila, že astrologie opravdu platí a funguje. Jako pokrm shůry se mi ta myšlenka snesla při zalévání melounů. Máme 10 docela pěkných melounů, celou dobu co jsem je postupně zalévala a nic a najednou v 16:15 to bylo jasné. Každý z nich je jiný, jeden žíhaný světle, několik tmavě zelených, několik žíhaných tmavě. Jako by byli každý nezaměnitelnou individualitou. V tu chvíli jsem se natvrdo rozhodla, že sem napíšu.
Minulý týden jsem strávila na několika konzultacích u několika astrologů. Ptala jsem se na různé záležitosti, ohledně duchovního růstu apod., ale také na jednu drobnost.
A to ohledně sexuálního života. Dnes při práci na zahradě, ještě před zaléváním melounů, mi všechny jejich individuální odpovědi splynuly v jednu množinu, původně tam bylo několik kusých podmnožin, a to např. máte stacionární Marse, jste introvert pro umístění planet atd.
Nelituju peněz za těch několik konzultací. Dnes při splynutí odpovědí v množinu jsem se totiž rozhodla, že je třeba se na základě postupu ve vědomí rozhodnout k činu. Stacionární Mars a introverze jsou totiž příčinou toho, že mě milenci opouštějí dříve než jiné ženy. Je potřeba milenci totiž říct: jsi milenec, jinak to vůbec neví. A v tom jsem vždycky dělala chybu. Plchová
-
10 odpověď odeslal(a) Turnovský v Úterý 24.Srpna 2004 18:14:11
mate tedy paní Plchová pocit, že introversi je možné spojovat se stacionárním Marsem? Myslím, že to lze jen težko obhájit, přinejmenším by bylo třeb rozlišit stacionaritu před retrograditou a pohybem direkčním.
Příklady:
Peter Gabriel: stacionárně retrográdní Mars
C.G.Jung, Jiří Voskovec stacionárně direktní
Britský psychiatr a psycholog Eysenck zjistil spojení mezi introverzí a silným Saturnem, a naopak mezi extraverzí a silným Jupiterem. Silou se tu myslela konjunkce s hlavní osou nativity, zejména s asc-dsc.
Jsem přesvědčen podobně jako Vy, že funkčně je sexualitu třeba spojovat s Marsem, ale narozdíl od Vás se vztahem mezi Marsem a Venuší. Turnovský
-
11 odpověď odeslal(a) K.Plchová ve Středu 25.Srpna 2004 20:45:02
Jsem překvapena, jak významným kulturně-filozoficko-duchovním počinem je vaše Forum.
Lze zde nalézt mnoho odpovědí na mnoho otázek ohledně mnoha věcí. Tak například v otázce Dělení kruhu a odvozování významu aspektů podle znamení /ot.2214/ jsem našla doslova plejádu zajímavých podnětů.
Konkrétně k mému problému ohledně stacionárního Marse a introverze, který jste Vy, pane Turnovský, převedl na aspekty mezi Venuší a Marsem:
"Podle Rupertiho: v první polovině cyklu je Venuše ve službách Marsu, činnost bude založena na instinktivních či subjektivních hodnotách. Hodnota zkušenosti se ukáže až po činu.
Opozice Venuše-Mars je symbol emocionální objektivity, může to být však také nerozhodnost a konflikt mezi touhou a vůlí jednat. V druhé fázi tedy bude Venuše uvědomělejší a aktivita bude založena na zavedených hodnotách, které budou známy již před činem."
K první půli /i k druhé/ bych měla dotaz: je zde uvažován rozdíl mezi mužským nositelem horoskopu a ženským? Jak se projeví?
K druhé půli bych měla dotazy: jak rozumět pojmu "zavedené hodnoty" a jak rozumět tomuto: "které budou známy již před činem."
Dále bych měla kombinované dotazy k aspektům mezi Marsem a Venuší a ke konkrétní stacionaritě v mém případě u Marsu.
Předejmu je větou z výše jmenované otázky "Mám dojem, že každé dvě planety nám dávají nějaký úkol, protože jejich vztah dosáhl nějakého bodu", následuje: " Nejen každé dvě planety, ale každá planeta sama o sobě ukazuje na jaké pozici se člověk nachází a co vše musí zvládnout"
Tak vzala bych moji spolužačku z dětství a mně:
Jedna z nás má stacionárního Marse před úplným zastavením a první polovinu cyklu mezi Venuší a Marsem, druhá má stacionárního Marse po úplném zastavení a druhou polovinu cyklu mezi Venuší a Marsem. Zatím děkuji, Plchová
-
12 odpověď odeslal(a) Turnovský ve Středu 25.Srpna 2004 21:12:53
Je třeba doplnit fáze mezi Vaší Venuší a Marsem, nestačí jen hemicyklus. Dále bude důležitý vztah mezi Venuší a Sluncem - zda je Jitřenka (Lucifer) či Večernice (Hesperus) direktní, stacionární, retrográdní a Váš věk.
-
13 odpověď odeslal(a) K. Plchová ve Čtvrtek 26.Srpna 2004 19:30:06
Těmto věcem nerozumím. Co znamená doplnit, nestačí jen hemicyklus apod.?
Ale řekla bych, že stacionární Mars, jako "úkol" znamená to, jakou odpověď jsem dostala od člověka, kterému jsem řekla, že je můj milenec - žádnou. To co se mi vyjevilo na zahrádce, byla asi iluze, která je nepřátelská k mému založení. Všechno co bylo do té doby, už je pryč. Jsou dvě cesty, buďto ponechat oči pro pláč, protože milenec, kterému řeknete, jsi můj milenec se zpožděním deseti let, je už dávno milenec pro někoho jiného, a tak pro introverzi už žádný milenec není a pro stacionárního Marse, který má toto na vině už pro dodržování pravidla co znamená stacionární Mars, šance není nikdy žádná. A nebo neponechat oči pro pláč a prostě to pochopit. Myslím že lepší cesta je ta druhá, protože nelze mít jiný horoskop. Ano, ta druhá cesta je ekologičtější a přátelštější k duši a to si myslím, že je důležité.
-
14 odpověď odeslal(a) K. Plchová ve Čtvrtek 26.Srpna 2004 19:45:09
Mám dotaz na co se ještě stacionární Mars který se po úplné zastávce rozbíhá /a druhý, který se zastavuje aby se úplně zastavil/ vztahuje v životě člověka, a to konkrétně ženy, mimo sexualitu.
Ještě mám dotaz k stacinárnímu Plutu který se brzy úplně zastaví aby se rozběhl. Koupila jsem si astrologické tabulky s polohami planet. Datum, které uvádíte v této otázce nesouhlasí s datem v tabulkách.
Děkuji, Plchová
-
15 odpověď odeslal(a) Turnovský ve Čtvrtek 26.Srpna 2004 20:30:07
Co znamená doplnit, nestačí jen hemicyklus apod.?
Sdělte pozice zmíněných planet, já Vám to paní Plchová vysvětlím prakticky.
Mars vůbec znamená schopnost aktivizovat, mobilizovat sílu. Pokud je stacionární, znamená to , že tato funkce/schopnost/princip jsou nanejvýš důležité ve Vašem životě, to, že je stacionárně diretní pak, že tuto schopnost užíváte vědomě
"Ještě mám dotaz k stacinárnímu Plutu který se brzy úplně zastaví aby se rozběhl. Koupila jsem si astrologické tabulky s polohami planet. Datum, které uvádíte v této otázce nesouhlasí s datem v tabulkách."
Záleží na tabulkách, já používám Michelsena, který je mezi efememeridami standardem.
Turnovský
-
16 odpověď odeslal(a) K. Plchová v Pátek 27.Srpna 2004 10:03:27
Svá data nechci zveřejňovat.
Buďte tak hodný, pane Turnovský, vysvětlete mi to na jiném datu. Namátkou napíšu např. 12.5.2008, 13:00, Chrudim, ale bude-li nějaké k tomuto účelu vyloženě příhodnější, použijte samozřejmě takové.
-
17 odpověď odeslal(a) Turnovský v Sobotu 28.Srpna 2004 00:41:16
musím najít ilustartivnější datum, než to co jste navrhla, na tomto bych Vám to asi těžko vysvětlil. Ale jinak, Vaši nativitu jsem, paní Pechlová, po Vás nechtěl, jen pozice Slunce, Venuše a Marsu.
-
18 odpověď odeslal(a) K.Plchová v Sobotu 28.Srpna 2004 11:10:03
Milý pane, buďte prosím tak hodný a respektujte moje
introvertní zaměření. Data sem prostě dávat nechci.
Datum které jsem uvedla, mě napadlo skoro hned, psala jsem že je prostě libovolné a ať uvedete klidně jiné, ale stejně bych se Vás ráda zeptala, proč to na něm nejde vysvětlit. Znamená to potom, že
některá data jsou špatná? A znamená to taky něco divného fakt, že jsem zvolila zrovna špatné datum?
Ještě zkusím dvě data, třeba:
17.9.2004, 18:00 České Budějovice
19.11.2004, 8:30 Praha
-
19 odpověď odeslal(a) Turnovský v Sobotu 28.Srpna 2004 12:10:25
Já jsem po Vás, paní Pechlová, Vaše datum narození nechtěl. Na datu, které jste původně navrhla není nic špatného není, jen tam není žádný identifikovatelný aspekt mezi Venuší a Marsem - jsou v pauze mezi doběžným binovilem a kvintilem. Turnovský
-
20 odpověď odeslal(a) K.Plchová v Sobotu 28.Srpna 2004 19:36:49
Nezlobte se pane Turnovský na moji nechápavost, radši zvolte to datum sám.
Ale stejně Vám děkuji za jednu odpověď, ohledně Marsu stacionárně se posunujícího z úplného zastavení, kdyby Vás to neobtěžovalo, velmi bych Vás ještě prosila o totéž ale s Marsem stacionárně se navracejícím do úplného zastavení.
Srdečně děkuji, Plchová.
-
21 odpověď odeslal(a) Anonymous v Sobotu 28.Srpna 2004 19:47:16
tedy stacionárně-retrográdní, abych použila správný astr.termín
-
22 odpověď odeslal(a) Jiří K. v Neděli 29.Srpna 2004 15:08:02
Zkusím se k tomu nějak vyjádřit.
Venuše symbolizuje naše hodnoty, naše touhy, to, co chceme, přikazuje Marsu, který se podle toho chová a realizuje její záměry. Obě planety tedy souvisí s osobní emocionální povahou a sebevyjádřením.
Myslím, že úplně nejlepší bude citovat taťku Rudhyara (resp. mé výpisky z jeho stati):
Cyklus Venuše Mars
- cílem cyklu je dát novou hodnotu osobnímu vyjádření či vyjadřovat se v nových polích nebo na nových úrovních
Konjunkce odpovídá právě potřebě vynést osobní emocionální povahu na novou úroveň fungování či sebevyjádření. Navenek směřovaná aktivita Marsu dává nový směr Venušině vnitřně směřovanému smyslu pro hodnoty. V raných fázích vývoje se musí tato nová orientace zaostřit na úrovni subjektivních zážitků a překonat netečnost starých pocitů a chování. Osobní povaha se musí ustanovit na nové úrovni.
Během vývoje v první polovině cyklu musí tento nový směr vyjádřit jako objektivní faktor, tento tlak se projeví v rozběžné kvadratuře. Člověk potom produkuje jakési nové formy - což mohou být v tomto případě třeba vztahy mezi lidmi či jiné možnosti sebevyjádření (např. umělecká díla) - tyto schopnosti se více a více rozvíjí. Osobní emocionální povaha je zhmotňována do výtvorů.
Při opozici se tyto formy stávají jedinci zrcadlem - emocionální povaha je ve výtvorech přímo viditelná. Ve výtvorech jsou odráženy nevědomé a nutkavé hodnoty a touhy tvůrce. Jeho úkolem je si tyto nevědomé hodnoty uvědomit odděleně od sebe. Vytvořit si ke svým výtvorům (umělecká díla, emoce, vztahy...) opravdový vztah, ne jen na ně subjektivně reagovat. Pak teprve mohou být vytvořené formy použity k naplnění svého účelu.
Vědomí musí překonávat zvykové vzorce, uvědomovat si instinkty, biologické rozkazy, zjistit, co je mu vlastní a co ne. V prvních fázích po opozici je nutné zbavit se těchto instinktivních vazeb. Skrze vztahy si emocionální povaha začne být vědoma sama sebe a toho, čím se stala - porovnává, co bylo vytvořeno.
Objevuje se zpětná vazba, na jejímž základě si jedinec začne být vědom hodnot (Venuše), na nichž byla založena aktivita (Mars). Venuše na cestě zpět shromažďuje úrodu tohoto vztahu. Dává nový význam, účel a hodnotu (Venuše) aktivitě (Mars) na osobně emocionální úrovni.
V doběžném kvadrátu musí být přehodnocen základ, na němž pracovalo sebevyjádření. Vědomí je donuceno k obratu dovnitř. Hodnoty, které dříve byly jisté, musí být přezkoumány. Některé staré způsoby chování a vyjádření musí být zahozeny, neboť nejsou v souladu s novými hodnotami. Staré formy musí být odloučeny.
Ke konci cyklu se vědomí opět stává subjektivní. Touží po novém tvořivém impulsu, po příležitosti začít znovu, vyvinout nové formy sebevyjádření. Nová konjunkce vypovídá o uvolnění takové možnosti, jako odpovědi na novou potřebu a pohne novými, dosud neuvědomělými možnostmi.
Tak tolik mé výpisky. Jsem zvědav, co k tomuto napíše pan Turnovský. Pro mě je to tu zatím docela inspirativní. JK
-
23 odpověď odeslal(a) Turnovský v Pátek 3.Září 2004 11:41:41
Tady jsou paní Plchová údaje o jednom celém cyklu mezi Venuše a Marsu:
Rozběžný hemicyklus
10. 5. 2002 Venuše konjunkce Mars
7. 7. 2002 Venuše -semisextil Mars
9. 8. 2002 Venuše -oktil Mars
10.10. 2002 VENUŠE ST RETRO
15.10. 2002 Venuše -oktil Mars
29.10. 2002 Venuše -semisextil Mars
21.11. 2002 VENUŠE ST DIR
27. 2. 2003 Venuše -semisextil Mars
26. 3. 2003 Venuše -oktil Mars
21. 4. 2003 Venuše -sextil Mars
6. 6. 2003 Venuše -kvadratura Mars
11. 7. 2003 Venuše -trigon Mars
25. 7. 2003 Venuše -trioktil Mars
29. 7. 2003 MARS ST RETRO
6. 8. 2003 Venuše -kvinkunx Mars
Doběžný hemicyklus
26. 8. 2003 Venuše opozice Mars
16. 9. 2003 Venuše +kvinkunx Mars
27. 9. 2003 Venuše +trioktil Mars
27. 9. 2003 MARS ST DIR
10.10. 2003 Venuše +trigon Mars
12.11. 2003 Venuše +kvadratura Mars
25.12. 2003 Venuše +sextil Mars
19. 1. 2004 Venuše +oktil Mars
14. 2. 2004 Venuše +semisextil Mars
17. 5. 2004 VENUŠE ST RETRO
6. 6. 2004 Venuše +semisextil Mars
19. 6. 2004 Venuše +oktil Mars
29. 6. 2004 VENUŠE ST DIR
16. 7. 2004 Venuše +sextil Mars
27. 7. 2004 Venuše +sextil Mars
12. 9. 2004 Venuše +oktil Mars
12.10. 2004 Venuše +semisextil Mars
5.12. 2004 Venuše konjunkce Mars
-
24 odpověď odeslal(a) K. Plchová v Pátek 3.Září 2004 13:07:41
Děkuju Vám za laskavost, ale co s tím? Jako prakticky k použití nebo tak nějak jak jste to myslel, příklad apod. Mám o to enormní zájem.
-
25 odpověď odeslal(a) Turnovský v Pátek 3.Září 2004 14:46:18
Tak ještě jednou zkráceně s délkami, můžete si to dát dohromady, paní Plchová, s tím, co Vám tady vypsal pan JiříK. Berte to jako praktický příklad, Turnovský
-
26 odpověď odeslal(a) K.Plchová v Pátek 3.Září 2004 15:44:55
Proboha. S takovou odpovědí si jako mám vystačit?
Trochu se přibližte obyčejnému smrtelníkovi, prosím Vás.
-
27 odpověď odeslal(a) Turnovský v Pátek 3.Září 2004 16:12:32
Vážená paní Plchová, právě se Vás snažím naučit rozeznávat rozběžné a doběžné fáze v hemicyklech jak jste mne žádala. Tak si níže uvedené údaje nakreslete to kruhu a snažte se to pochochopit zatím takhle, pak půjdeme dál, ano?
[st m s] [st m s]
10. 5. 2002 Venuše Blí 18 17 26 konjunkce Mars Blí 18 17 26
21. 4. 2003 Venuše Ryb 29 37 27 -sextil Mars Koz 29 37 27
6. 6. 2003 Venuše Býk 24 56 54 -kvadratura Mars Vod 24 56 54
11. 7. 2003 Venuše Rak 8 3 0 -trigon Mars Ryb 8 3 0
26. 8. 2003 Venuše Pan 5 30 26 opozice Mars Ryb 5 30 26
10.10. 2003 Venuše Ští 1 19 36 +trigon Mars Ryb 1 19 36
12.11. 2003 Venuše Stř 12 12 41 +kvadratura Mars Ryb 12 12 41
25.12. 2003 Venuše Vod 5 17 30 +sextil Mars Ber 5 17 30
16. 7. 2004 Venuše Blí 14 22 50 +sextil Mars Lev 14 22 51
27. 7. 2004 Venuše Blí 21 6 12 +sextil Mars Lev 21 6 12
5.12. 2004 Venuše Ští 16 33 31 konjunkce Mars Ští 16 33 31
-
28 odpověď odeslal(a) K.Plchová v Sobotu 4.Září 2004 11:05:46
Počkejte, milý pane Turnovský, věříte že Vy budete mít pravdu? S těmi údaji se dá opravdu leccos podniknout. Asi je teď ta opravdu ta přechodová fáze a dá se výborně využít právě tak jak naznačujete! Například vzpomenout si jak se v které z těch vypsaných fází dvou hemicyklů choval jaký milenec z těch, kteří vůbec nevěděli, že jsou milenci, protože jsem jim to zapomněla říct, jak se v které z těch fází choval ten milenec, kterému jsem to řekla /ten, který neodpověděl, jak jsem tady už psala/, a taky jak jsem se chovala já. A tázat se různými otázkami- kdo, co, jak, jaký, proč, kdy, odkud, kam, za jakým účelem, z jakého důvodu, s jakou intenzitou, na jaké frekvenci, no asi těch otázek bude nespočet.
Jedna věc mi je nejasná. V astrologických tabulkách s polohami planet jsem zjistila, že tento cyklus, jak ho zmiňujete, začal nějak divně, že ten Mars a Venuše nebyly úplně v zákrytu. Možná to nic neznamená a taky je možné, že to neumím dobře v tabulkách hledat, ale stejně se raději ptám. Děkuji, Plchová.
-
29 odpověď odeslal(a) K.Plchová v Sobotu 4.Září 2004 11:20:58
Píšu z dovolené, ty tabulky nemám sebou, asi jsem se opravdu spletla.
Máte pravdu i s tím Jiřím K. Dá se to výborně skloubit, ale otázky budou ještě složitější.
-
30 odpověď odeslal(a) Jiří K. v Pondělí 6.Září 2004 21:52:53
No a to je přece výborné, ne? :-)
-
31 odpověď odeslal(a) K.Plchova v Úterý 7.Září 2004 08:59:03
Jak pro koho. Pro Vas jsou cim slozitejsi otazky tim lepsi? Pro me zatim nevim jestli jo nebo ne.
-
32 odpověď odeslal(a) Jiří K. ve Středu 8.Září 2004 13:04:43
No byla by přece nuda, kdybyste si tu přečetla nějakou odpověď a řekla si "Aha, tak tak to tedy je s mou emocionální povahou." Myslím, že je přirozené a správné, když odpovědi na jedny otázky vyvolávají otázky nové a složitější. JK
-
33 odpověď odeslal(a) Plchova ve Středu 8.Září 2004 15:04:24
Pro Vas jsou otazky cim slozitejsi tim lepsi?
-
34 odpověď odeslal(a) Plchova ve Středu 8.Září 2004 20:25:24
Tedko jsme se vratili z romantickeho vyletu do hotelu, samozrejme nemluvim o Plchovi, a zacina se mi rozsvecovat. Jak se vratim z dovolene vyzkousim si podobne zakreslovani jako jste nas tu naucil pane Turnovsky na nejakem z predchozich cyklu. Myslim ze to uz budu umet. Diky, diky. Je to fakt skvely. Diky Jiri, da se to fakt skloubit, slozitejsi otazky jsou taky zabavny, fakt.
-
35 odpověď odeslal(a) Jiří K. ve Čtvrtek 9.Září 2004 12:46:24
To mě těší. Jen jsem vždycky měl z reality dojem, že to není nic jednoduchého, takže to mám v hlavě asi tak "čím složitější, tím blíž k realitě". Často ale není na škodu některé věci zjednodušit, ovšem s tím, že vím, že je zjednodušuji a k složitosti se vrátím, až pochopím to jednodušší. JK
-
36 odpověď odeslal(a) K.Plchová v Pátek 10.Září 2004 20:45:33
Vrátila jsem se z dovolené, musím napřed vyřídit pár neodkladných záležitostí, ale pak se určitě podívám na ty cykly. Myslím že vím jak na to, ten cyklus co jste pane Turnovský uvedl, jsem si už zmapovala. Na dovolené jsem k tomu měla ideální podmínky.
Prosím Vás, toho co jsem uvedla o mém manželovi na dovolené si nevšímejte, byla jsem v nějakém poloalkoholovém opojení, nedávala jsem si pozor na slova. S manželem máme ideální vztah, jsme spolu už 18. rok a stále nám to výborně klape.
Nesmírně si vážím jeho spolehlivosti, jeho životní vyzrálosti, nadhledu a toleranci. Díky mně získal taky velmi dobrý vztah k mému novému koníčku - astrologii a společně sdílíme názor, že nám astrologie již v počátku vnáší do života řád a harmonii.
Jinak manžel neužívá počítač, je nesmírně meditativně založen a technické vymoženosti mu nic neříkají.
Zatím zdravím, K.Plchová
Málem jsem zapoměla, Jirko - nebo snad Jiří? - máte to v hlavě velmi dobře srovnané. Děkuji.
-
37 odpověď odeslal(a) K. Plchová v Pondělí 13.Září 2004 11:01:00
Pane Turnovský, nezlobte se, že mi to tak dlouho trvá, teď mi do toho vpad neplánovaný milenec. Tedy znaky milence má doslova všechny, slova, která říkal, to co všechno zkoušel, to co všechno chtěl, to že mě doslova na kolenou prosil o telefonní číslo, jméno a adresu apod. No vážně, všechno by souhlasilo. Ale vyskytly se dvě komplikace, za prvé minulý týden jsem byla velmi krásně poučena o tom, že je tam potřeba i láska a to s přesnou konkrétní podobou a za druhé přitom co všechno dělal jsem přemítala o různých věcech, které se na nás valí z časopisů a jiných médií, a to, že je potřeba mít při tom ochranu, a sice několika možných typů a to on jakoby vůbec nevěděl, já mu to nechtěla připomínat, protože nejsem placený agent, ale taky nedošlo k tomu co mi neustále všemožnými slovy šeptal do ucha, že by mi chtěl dělat každý den.
Prosím, mějte ještě trochu strpení, jsem odhodlána slíbené splnit, to se nebojte.
K.Plchová
-
38 odpověď odeslal(a) Andulka v Pondělí 13.Září 2004 11:42:52
Tohle je bezvadná relaxace - lepší než Blesk. Andulka
-
39 odpověď odeslal(a) K.Plchová v Pondělí 13.Září 2004 13:54:45
Ne, takhle to prosím Vás Andulko neberte. Je to tak, že jsem se chtěla omluvit, že mi do plánovaného sestavování fází hemicyklů předchozích cyklů vpad neplánovaný element, který mi zkomplikoval náhled na cykly. Teď je totiž přechodová fáze a neměl by tu co dělat, to za prvé a za druhé se zamýšlím nad aplikací nových poznatků, které od doby kdy jsem sem minulý měsíc prvně napsala, dramaticky den za dnem posunují vpřed praktický pohled na mou původní teorii.
Nevím jestli má smysl vypisovat bod po bodu, myslím si že ani ne, dá se to shrnout asi tak do tří oblastí - rozbor pojmu milenec ať už teoretický - nativita, zkušenost s prvky nativity, praktická statistika. Rozbor mého vztahu k manželovi /na jeho základě jsem si osvojila zvyk vše trpělivě a zgruntu vysvětlovat, proti gustu žádný dišputát - když vám to přijde až moc z mediálního těsta, hm, to nevím co s tím/. Všechny nové poznatky, které jsem získala díky astrologickým konzultacím a na dovolené.
K. Plchová
-
40 odpověď odeslal(a) K. Plchová v Pondělí 13.Září 2004 14:01:39
Andulko, chci Vás ujistit že máte taky svou pravdu. V Blesku se zveřejňují soukromé informace o lidech. V tom máte pravdu.
-
41 odpověď odeslal(a) K. Plchová v Pondělí 13.Září 2004 14:20:14
No to snad ne, jak já tady nemožně píšu, to fakt musí znamenat, že mi ten člověk, který vykazoval znaky milence rozboural koncepci harmonie a řádu, kterou mám vypracovanou s manželem, kdy jeden řekne v klidu co má na srdci, všechno hned
pohromadě a pak zas v klidu ten druhý.
Andulko. Blesk je postaven zásadně na odlišné bázi, studuju ho pravidelně, informace nepíší lidé sami za sebe. A možná ani ne dobrovolně. Narozdíl od toho co sděluji o své otázce sama za sebe, Blesk témata nevztahuje k vzdělávacím potřebám, ani k astrologii, ani k psychologii a myslím že při letmém pročtení celého mého problému Vás tento rozdíl uhodí do očí.
Aby byly splněny požadavky astrologického zkoumání opravdu přesně, uvedu i data. Jednalo se o sobotu 11.9., cca 8-9hodin ráno. Někde jsem četla, že astrolog za tazatele nemůže vyřešit vše od A-Z, proto jsem to nejprve neuvedla. Teď to uvádím, abych vypíchla rozdíl mezi Bleskem mými otázkami, kdy se snažím o maximální spolupráci s vědou. K. Plchová
-
42 odpověď odeslal(a) Jiří K. v Pondělí 13.Září 2004 15:28:28
Mě jen překvapuje, že sem tyto osobní věci píšete, ne že by mi to nějak vadilo, ale přijde mi to trochu paradoxní, když jste původně kvůli své introvertní povaze nechtěla zveřejnit ani stupně Slunce, Venuše a Marta, ze kterých by těžko někdo něco podobného zjistil... Nic ve zlém, jen že na nějakém konkrétním příkladu by se to možná dalo všechno vysvětlit lépe... JK
-
43 odpověď odeslal(a) K.Plchová v Úterý 14.Září 2004 10:14:47
Tak já Vám odpovím. Astrologičtí pracovníci, s kterými jsem už strávila pěknou řádku hodin na konzultacích jsou o pěkný kousek dál než Vy v otázce introverze. Je mi líto, že Vám to musím říct, když si jinak myslím, že jste každým coulem fantastický odborník. /všimněte si, data sem nedávám, naproti tomu se snažím ve věci, která mi v niterném vývoji dělá neplechu, posunovat/
Nechci tvrdit něco takového že Plch je kretén, ale jeho meditativnost je na mě přece jenom ještě i po těch 18 letech stále víc a víc harmonického manželství moc. Kdybych tak shrnula náš sexuální vztah, dalo by se říct - bída, bída, bída. Divím se, že jsem ho ještě nezabila. Ráda bych poznala ženu, která by byla nucena vyplýtvat více trpělivosti na čekání na to, až se její zákonný partner sexuálně probudí aspoň tak, aby to stálo vůbec za řeč. S trochou nadsázky by se dalo říct, že mě někdy totálně s..., zhruba tak, že bych z něj nejradši udělala jen mastnej flek.Když se neovládám, říkám si, že takhle hrubě si nevážit ženy je trestuhodné a zasloužilo by si to nejvyšší trest.
Kolikrát jsem mu už navrhovala: "lásko, co si takhle dát opravdové milování - je to krásné, je to jedna z ohromných životní radostí, do háje, přeruš aspoň jednou meditaci , já tě o to žádám. Já tě o to PROSÍM. Nejde mi jen o mé uspokojení, je to obapolná záležitost." A nic.
Někdy se v duchu bohužel snižuji i k vulgaritám /k.... ty z.... počkej jak já s tebou jednou zatočím za to, že jsi hluchý a slepý k jpotřebám ženy, jednou ti nepomůže ani svěcená/.
Ale protože si vážím našeho tak pracně a za cenu nemalého odříkání vybudovaného řádu a harmonie, který jsme si za ta léta vytvořili jako chrám, ovládnu se a snažím se být v řeči i v mysli pouze pozitivní, tak jak to radí duchovní předáci.
Můj manžel, a tady musím uznat jeho duchovní převahu, která jako by v posledních měsících dosáhla poslední fáze, komunikuje výhradně pozitivně bez potíží. Neustále má totálně blažený výraz, je vidět že ho vnitřní boj totálně míjí. Poslední měsíc, protože již začínám praktikovat sestavování horoskopu a díky tomu jsem napsala na tabuku 24. stupeň Lva - nov - totální zaměření na duchovní cíl a zapíchla jsem ji přímo do jeho zorného pole vidím, že je už úplně mimo čas a prostor. Vypadá to, že dosahuje plného osvícení.
Vždy se snažil komunikovat beze slov, protože je toho názoru, že to je vrchol komunikace, ale teď se mi zdá, že to už přesahuje všechny myslitelné meze.
Možná byl toho názoru, že opravdový sex ani nepotřebuji, že tato "polozvířecí" činnost není hodna jeho ženy. Hm.
Musím se přiznat k jedné věci, já ho přitom nechala, aby měl radost a vynahrazovala jsem si to s příležitostnými milenci. Klasickým milencům v tom smyslu slova jsem raději nedávala číslo a nejraději ani jméno, abych manžela nevyrušovala z meditace /no a pak se mám divit, že jsem s nimi přerušila styky, teď je mi to jasné, v sobotu jsem udělala totéž, jeho číslo jsem si napsala tužkou na oči na kus papíru jako hra vabank - rozmaže-li se, nic, nerozmaže-li se, přepíšu si, nerozmazala/ asi tak dva dlouholetí přátelé s kterými jsem si občas užila, ty jsem k typu "Milenec" samozřejmě nepočítala vůbec.
-
44 odpověď odeslal(a) K. Plchová v Úterý 14.Září 2004 10:37:22
Jak to bylo dál? Manžel si jen meditoval a meditoval a já si říkala: máme demokracii, musím uznat, že každý, i žena, má právo na naplňování svých potřeb. Pro tebe je vrcholnou životní radostí meditace, v pořádku, dělám co mohu pro to abych ti ji nekazila. Je to navýsost demokratické. Dělám vše proto, abych neničila nás svazek, kterého si nesmírně vážím, ano, jsi tolerantní, vyzrálý, máš ucho nastavené pro všechny bolístky světa jako světec.
Ale upřímně, ten Tvůj přístup k ženě zavání pěkně těžkým sobectvím, protože kdybych projevila agresivitu, které se tě snažím uchránit, mohl by ses rozsypat, je mi to jasné, protože jsem už dávno poznala, že u tebe má všechno přednost před činem.
Nezajímáš se o to, narozdíl ode mě - která se zajímám o tvé potřeby, o mé potřeby. Víš, ono se asi ne nadarmo říká "egoismus světců" a "slepé duchovno" - tedy jevy, které nemají ukotvení v praxi, statistika, která není živá.
Ale pořád jsem si říkala: ovládnu se, protože si uvědomuji, že to je přece jenom M a n ž e l.
Ne Milenec. /i když určité fyzické znaky má s milencem společné/. /Ovšem narozdíl od milence na jednu noc má s Milencem opravdovým možná? - v případě ideálním - společné: láska/.
Mimochodem hlavně díky lásce jsme spolu těch 18. let.
-
45 odpověď odeslal(a) Jiří K. v Úterý 14.Září 2004 15:17:51
Nevím, zda jsem byl dobře pochopen. Psal jsem jen, že mě udivuje, že jste schopna takto osobní problémy rozebírat na veřejném fóru, neříkám, že to je špatně, ale tady bych měl jisté obavy asi i já a to se za introverta obvykle nepovažuju... A pravdou je, že z astrologického hlediska je tohle Vaše vyprávění věru neužitečné, pokud zde nejsou zároveň Vaše data. V podstatě jsem chtěl říct, že jste v posledních pár příspěvcích o svém soukromém životě řekla mnohem víc než když byste sem hodila ty stupně těch tří planet... S tím rozdílem, že takhle si to tu můžu přečíst nebo nepřečíst a říct: hmmm... Nic víc... Jen mi to přijde neadekvátní a naprosto obrácené než to mám já - svůj čas narození sdělím komukoli, kdo o to má zájem, leč takovéhle věci bych asi s kýmkoli nerozebíral... Ale znovu opakuji, že to nesoudím, v určité chvíli bych to považoval dokonce za odvážné to tu vytáhnout jako příklad, takhle mi to přijde spíš zbytečné...
S úctou Jiří K.
P.S. Fantastický odborník ale rozhodně nejsem :-), leč díky za příjemně poslouchatelná slova.
-
46 odpověď odeslal(a) I.W. v Úterý 14.Září 2004 15:45:51
Milá paní Plchová, soucítím s Vámi, máte nejspíš těžkou karmu, s kterou jste byla přivedena na svět. Žije-li ještě Vaše maminka, případně tatínek, zeptejte se na okolnosti kolem Vašeho příchodu na svět. Před početím, kolem početí, průběh těhotenství, porod, raná fáze dětství atd.
Jinak přímo k Vašemu problému:
Víte, ona neexistuje jen láska manželská, existuje i láska milenecká. Obě mají své kouzlo, obě mohou být plně harmonické, záleží především na lidech. Je na Vás velice sympatické, že ačkoli jste jak píšete introvertního založení, nebojíte se hledat, a to i za cenu částečného vyjití ven. Ano, toto je důležité a je to také základem vztahu astrolog a člověk, který se přišel za astrologem poradit nad svým horoskopem o východisku dalšího směřování.
Nedělejte si těžkou hlavu z té duality, kterou prožíváte - rozpolcení na přijímání muže u sebe s láskou manželskou a s láskou mileneckou. Myslím si, že v manželství jaké popisujete můžete mít čisté svědomí, když svého muže, jak se někdy vulgárně říká "podvádíte". Neubírejte si životní sílu zbytečnými výčitkami, ptejte tady: kdo by z toho měl prospěch? Mám dojem, že odpověď zní: nikdo.
Protože z toho co jste psala jasně plyne, že Váš muž o milování skutečně nestojí a nemá cenu dumat nad tím, zda je to z jeho strany sobectví či vysoký stupeň meditace a duchovna.
To co Vám tu píši, nejsou jen prázdná slova. Jsou to poznatky, které vyvěrají z mých dvou manželství, která nebyla také nikterak lehká.
Včera večer jsem si na internetu přečetla do jste sem doposud o svém problematickém manželství psala a začala jsem se zamýšlet nad tím jak Vám pomoci. Než jsem se dostala k odpovědi, dá se vlastně říci, že jste mě předešla.
Půjčila jsem si od jednoho člověka z příbuzenstva knihu Jóga prstů od Gertrud Hirschi, vypadá to, že jsem přes noc nastřádala otevřenost pro odpověď Vám, protože ráno, když jsem jela do práce jsem knihu prvně otevřela a to v místě kde je probírána 19.Mudra kundalini, která jakoby vyloženě podporovala to co říkáte sama.
Zmíním dvě věty:
Měli bychom také vědět, že se chuť na sex v průběhu života mění. Když člověk nemá tuto chuť, ale jinak se cítí dobře, pak je to také docela v pořádku a normální. Pokud však tady chuť je, měl by jí člověk vyhovět, ať již s partnerem nebo sám.
Myslím si, že kdybyste přišla na konzultaci ke mně, poradila bych Vám, ať onomu novému milenci zavoláte. Však to že se tužka nesmazala, není to nápověda? Láska mezi dvěma lidmi tu nemusí být od prvního okamžiku, to je pověra, láska může postupně vyrůst nebo ještě lépe řečeno, vykvést.
S přáním krásných a harmonických potěšení ze života, I.W.
-
47 odpověď odeslal(a) Jiří K. ve Středu 15.Září 2004 00:12:34
No, upřímně řešeno, tahle debata se mi moc nelíbí. Na jednu stranu jste mě, paní I.W., donutila si celý příspěvek paní Plchové přečíst, na druhou stranu si nemyslím, že by to, co píšete, bylo úplně regulérní. Rozhodně se mi nelíbí hned začátek: "Váš život je asi zatížen těžkou karmou"... Jaký to má smysl?
Ale tak trochu tu narážím na to, o čem se začínám čím dál tím víc v praxi přesvědčovat. Když takhle bez nativity mám někomu poradit, poradím, jak bych se zachoval JÁ v této situaci (stejně, jako to udělala paní I.W.). Ale neznamená to, že to je nejlepší pro paní Plchovou... I s nativitou není jednoduché vžít se do role druhého, bez nativity je to věc prakticky nemožná, většinou stejně dřív nebo později sklouzneme k radám typu "no jasně, to jsem taky nedávno řešil - máš úplně stejný problém jako já - udělej to a to" a od vlastního života se dostáváme dál a dál, že?
Proto mi tady pro tuhle diskusi chybějí astrologická data. Můžu napsat - ano, soucítím s Vámi, můžu napsat - ano, soucítím i s panem Plchou, ale to je vše, co můžu. Takže nevím, jestli to má nějaký význam. Možná je význam v tom, že jste si tu trochu utřídila své myšlenky. To také nemusí být špatné. Ale to je asi tak vše. Ostatní může být spíš na škodu. Už jste takto zjistila, že máte na své karmě nějaké břemeno, kdoví, co zjistíte dál... Jiří K.
-
48 odpověď odeslal(a) K. Plchová ve Středu 15.Září 2004 12:08:08
Odpovím Vám jak se budu moci soustředit. Teď jsem ráda že jsem ráda, že jsem se aspoň trošku uklidnila. Zatím jsem jenom schopná napsat jak to bylo včera a dnes.
-
49 odpověď odeslal(a) K. Plchová ve Středu 15.Září 2004 12:35:44
Modlím se, abych toho byla schopna. Půjde mi to těžko, protože náš chrám harmonie a lásky byl včera rozbit. Jako by tam pad meteorit nebo bomba. Vynasnažím se. Je štěstím že to je takto nadálku na počítači, protože kdybych to vyprávěla osobně, strašně bych nejenomže koktala, ale bylo by nebezpečí, že byste mi pro štkaní ani nerozuměli, pokud bych se úplně nesložila.
Ruce se mi třesou strašně moc ale naštěstí nám na ekonomce nalívali těsnopis a psaní na stroji týdně tak moc, že to jde i když chvílemi přes slzy nevidím.
-
50 odpověď odeslal(a) K. Plchová ve Středu 15.Září 2004 12:55:19
Manžel skonal.
Včera jsem se po dovolené a po týdnu, který jsem strávila u mé babičky v podhůří Šumavy, kde jsem se při pomoci v hospodářství snažila dobrat významů výše uvedených událostí i spolupráce s odborníky na astrologii a psychologii.
Včera jsem se upracovaná, ale vyrovnaná vracela domů. Včerejší příspěvky jsem psala nedlouho předtím než jsem tam dorazila. Kdybych jenom tušila, jaká hrůza mě za hodinku dvě čeká, určitě bych sem ty příspěvky nepsala, to vím jistě. Nejenom proto že nevyznívají až tak ideálně jak bych chtěla a jak by si můj manžel zasloužil. Jsem otřesena. Kdybych přijela domů dříve, nemuselo se to možná stát.
-
51 odpověď odeslal(a) K. Plchová ve Středu 15.Září 2004 13:09:41
Napadla mě hrozná myšlenka. Že jsem sem nedala své údaje by si někdo mohl vykládat tak, že to byla z mé strany úmyslná prozíravost, že se chci vyhnout výslechu u policie. Tohle je hrozná myšlenka, opravdu hrozná. A hrozně nepravdivá. Policii jsem volala hned včera, nemohli manžela pro vysoký stupeň rozkladu identifikovat, ale konstatovali smrt, která byla pro něj hodna. Klidná, mírná, při totálním osvícení.
Manžel se stal "slovem". Zcela splynul s cílem svého duchovního snažení, svého putování za světlem. Tabulka s nápisem 24.st.Lva totální koncentrace při cestě za duchovním světlem, kterou kriminalisté našli u místa jeho skonu, jako by byla projevením toho nejvyššího co se snažil všem kolem sebe po celý život předávat.
-
52 odpověď odeslal(a) K.Plchová ve Středu 15.Září 2004 13:19:53
Večer jsem sbila rakev, uložila nebožtíka do ní a čekala na pohřební službu.
Ale ráno nová strašná věc.
Prkna na rakev jsem měla doma už dýl, ale večer jsem na to tak dobře neviděla a ráno zjistila, že mezi prkny jsou nedopatřením otvory.
A muž, láska, s kterou jsme budovali osmnáct let kámen po kameni náš chrám vzájemnosti tam nebyl.
N E B Y L
-
53 odpověď odeslal(a) K. Plchová ve Středu 15.Září 2004 13:28:52
Odpusťe, nemůžu dál psát.
Našla jsem tam jen malého broučka, ale manžela ne.
Už ho nikdy neuvidím.
Jeho duše teď určitě stoupá k nebesům a mě je jasné, že svůj život beze zbytku naplnil, a tím, že vešel v božství, si jsem naprosto jistá.
-
54 odpověď odeslal(a) Andulka ve Středu 15.Září 2004 13:59:10
Upřímnou soustrast, paní Plchová. Andulka Šafářová
-
55 odpověď odeslal(a) Plch ve Středu 15.Září 2004 15:22:15
Milá ženo,
píši ti z nebeské internetové kavárně. Tož je to tu celkem fajn, špatně tu nevařijó, ale tvojej kuchyňce to nikdá nemůže bejt rovno. Su rád, že moje nanebevstoupení tak statečně neseš. Má to i výhody: včil si nemusíš dělat výčitky za nevěru a můžeš obcovat s milencami jako o život. Tož si to tam dole užívaj aj za mňa pokavád tě eště někdo bude chtět.
Tvoj Plch
P.S. Máš mňa beztak na svědomí, bestia!
-
56 odpověď odeslal(a) K. Plchová ve Středu 15.Září 2004 15:55:55
Lásko, aspoň že Tě vidím tu na papíře. Máš právo se na mě i částečně hněvat, já to uznávám. Jsem šťastná, že je v nebi internetová kavárna, kdyby nebyla, trápila bych se nad tím, zda mi skutečně ty milence odpustíš. Teď můžu tedy mít v duši plnou harmonii, to co Ty jsi vždycky kolem sebe šířil. Jsi tak šlechetný, že se to nedá vypovědět.
Co s tím broučkem v rakvi? Prosím Tě, nevíš?
-
57 odpověď odeslal(a) K.Plchová ve Středu 15.Září 2004 16:49:35
Milý muži, ne, nedělej si v nebi už žádné starosti. Já to tady na Zemi už nějak vyřeším sama. O toho broučka se nějak postarám.
Kdoví co bude teď s Tebou dál, třeba Tě nechali jenom napsat jeden vzkaz každému z lidí, které jsi měl rád a za chvíli tě někam odvedou, kde už bude něco co si my tady ani ty neumíš
představit. Tak už hoď všechno co Tě spojovalo s naší Zemí za hlavu, už mi nemusíš odpovídat. Nechci Tě stahovat sem na Zem, buď svobodný tak jak to má po naplněném životě být.
Je mi po Tobě sice smutno, ale takový je řád věcí a my se mu vzepřít nemůžeme. Ale láska zůstává.
-
58 odpověď odeslal(a) Plch ve Čtvrtek 16.Září 2004 07:21:04
Milá ženo,
tu v nebi jesť svoboda a písat můžeme komu chceme co chceme. Tož stahovat na Zem sem se nikdá nenechál jak víš, ale esli je ti po mně teskno, máme tady návštěvní místnost, kam hosté ze Země chodijó. Tož daj vědět, až si budeš chtět přijít pro chvílu nebeskej lásky. Aj to milování může být, už mňa tu poučili, že se to má a já su připravené dát ti, co na Zemi nebylo. Tož sa ozvi, ty potvoro.
Tvoj Plch
-
59 odpověď odeslal(a) K.Plchová ve Čtvrtek 16.Září 2004 20:36:49
Lásko, strašně mě dojalo, jak jsi mi odpustil, myslím si, že tak by to v nebi mělo určitě být. Nebe je stoprocentně skvělá věc, jak koukám. Ale prosím už na mě nemysli. Víš, já jsem teď v jednom kole. Zaprvé ten brouček, to je hodně starostí. Za druhé, jsem teď na skok v Českých Budějovicích, kde mám nějaké vyřizování.
Nevím ani, jak bych se dopravila do té vaší místnůstky, asi to hodíme za hlavu. No a taky, víš ten pohled na Tebe jaks byl po tom dost pracným přemisťování v rakvi nebyl moc hezkej, nemohla bych se ti dívat do očí, musela bych si dát na hlavu sukni nebo něco a myslím že takhle by to ani za moc nestálo.
Požádej o nějaký program, kde by ses nějak zabavil, určitě tam najdeš i nejrůznější meditační aktivity, taky nějaké umělecké apod. Můžeš chodit na skupinu, přeptej se, třeba to půjde i třikrát denně.
Posílám Ti moc pozdravů a držím Ti palce. Pa, Ty to zvládneš, určitě.
-
60 odpověď odeslal(a) Plch ve Čtvrtek 16.Září 2004 20:49:33
Tož to bys to měla do Brna daleko, toť pravda. Vono nebe je v Brně, vědělas to? Tož si to užívaj v těch Budějicách nebo kterým to pekle a vobčas za mě hoď nějakó modlitbičku. Enem mě mrzí, že sa už neuvidíme, poněváč ty se dostaneš do pekla. Co se dá robiť.
-
61 odpověď odeslal(a) K.Plchová ve Čtvrtek 16.Září 2004 20:58:30
Hodně modlitbiček, to Ti slibuju!!!