Zobrazení otázky a odpovědí
-
Gratulace!
5636 otázku odeslal(a) Petr Trnka v Pondělí 19.Července 2010 07:45:39
Tož Pavle, vítám Tě dnešním dnem mezi dědky! Ať Ti slouží zdraví, ať se Ti daří, a ať Tě neotravují blbc! Mnoga ljeta!
Petr Trnka
-
Re: Gratulace!
1 odpověď odeslal(a) lenPro v Pondělí 19.Července 2010 08:17:53
Je čas, ještě tak okolo 70 zplodit potomka, né?
Na správné oslavě má být muzika, tož s přáním všeho nejlepčího jedna z brnečka:
http://www.youtube.com/watch?v=lTtFG0jCAAo
-
2 odpověď odeslal(a) Turnovský Pavel v Pondělí 19.Července 2010 09:51:04
http://www.hradistan.cz/Audio/YasKaz/Waka.mp3
dědek patří do důchodu, takže bychom měli být našim vládám vděční, že nás před dědkovstvím ochraňují. Jak prosté!
lenPro, hledal jsem odpověď na brněnskou ale našel jen krátký úryvek, tak jen připomínku, jistě ji mají všichni doma, tu žaponsko-moravskou
Díky za všechna blaho/přání. jak praví VB: Doufám, že důvěru v mne kladenou nezklamete!
-
3 odpověď odeslal(a) falcon v Úterý 20.Července 2010 21:34:07
I já se zde připojuji k oslavě dosažení věku kmetského. Svou gratulaci jsem již poslal před odjezdem na dovolenou, ale protože přání dobrých věcí není nikdy dost (stejně jako neřesti) přeji dobré zdraví apevný krok na astrologických stezkách.
A také se sluší poděkovat za nemalý příspěvek ke zdejší astrologii. U Tebe, dědku, si především cením Tvého střízlivého přístupu k věci samé, jakož i neobyčejně širokého záběru, kterým mne pokaždé, když se o něčem diskutuje, velmi potěšíš. A především Ti děkuji za to, že nezapomínáš na astronomii a vše to, čím je v astrologii prospěšná, ba nezbytná.
Jsem rád, že jsi!!!
-
4 odpověď odeslal(a) Turnovský Pavel ve Středu 21.Července 2010 09:23:56
tak ještě jedno díky za blahoželania
zrovna teď jsme seocitli v jedné astrologické revoluci. Jde o to, aby ji nikdo neukrad, nebo nevytuneloval jak bývá zvykem
-
5 odpověď odeslal(a) hanka v Úterý 27.Července 2010 11:22:55
Pozdě, ale přece, připojuji se ke gratulantům.