Zobrazení otázky a odpovědí
-
Nejen chlebem živ jest člověk...
5573 otázku odeslal(a) Jiří ve Čtvrtek 29.Dubna 2010 13:05:15
http://www.novinky.cz/koktejl/198882-jogin-tvrdi-ze-70-let-neji-ani-nepije-staci-mu-jen-meditace.html
-
Re: Nejen chlebem živ jest člověk...
1 odpověď odeslal(a) hanka ve Čtvrtek 29.Dubna 2010 13:17:06
Napadá mě, co všechno ještě nedělá, a proč tu teda na tom světě je.
To může všechno nedělat i jinde.
-
2 odpověď odeslal(a) kloucek ve Čtvrtek 29.Dubna 2010 13:43:54
Jo, strejda Bohouš byl divnej už od malička.
-
3 odpověď odeslal(a) Jiří ve Čtvrtek 29.Dubna 2010 14:29:08
http://www.knihy-a.cz/4630/muzi-kteri-se-zivi-sluncem
-
4 odpověď odeslal(a) hanka ve Čtvrtek 29.Dubna 2010 14:55:48
Na tom celém je divné to, že:
"Zázračný muž usiluje o zařazení do Guinnessovy Knihy rekordů. Ásámká televize o něm natočila dokument."
Jak se píše v článku.
No, kdyby to nebyl duchovní snob, tak by o nic neusiloval, no né?
Natož o takovou světskou pokroutku, jako je pochybné zápaďácké hodnocení v soutěži o všelijaké přiblblé prvenství, jako kdo postaví víc pater z pivních tácků a podobné kokotiny.
-
5 odpověď odeslal(a) Jiří ve Čtvrtek 29.Dubna 2010 15:09:48
Nevím, nakolik je či není onen člověk duchovní osobou.
Duchovně založená byla bezesporu Terezie Neumannová z Konnersreuthu, která žila od r. 1927 až do smrti v září 1962 bez jakékoli potravy a nápoje. Jediná její strava bylo denní svaté přijímání.
-
6 odpověď odeslal(a) zero ve Čtvrtek 29.Dubna 2010 22:23:20
http://forum.vitarian.cz/viewtopic.php?p=50022&sid=8bad6982905421157152b4635b96bdb0
To je bomba! Pokud ho přes rok sledovala Nasa a potvrdila to, tak to vypadá věrohodně. V linku překlad článku z webu HRM. No, Castaneda taky řikal že je nutný zírat do Slunce. Levým okem :)))
-
7 odpověď odeslal(a) Turnovský Pavel v Pátek 30.Dubna 2010 08:11:30
na Castanedu bych příliš nespoléhal a s aplikováním jeho praktik bych byl obezřetný
-
8 odpověď odeslal(a) zero v Pátek 30.Dubna 2010 08:48:11
Nedávno jsem dočetla knihu kterou o životě s Castanedou napsala Amy Wallace. Bavila jsem se dobře. Charismatický guru jehož výjimečný penis byl jediný hoden vagíny mladých čarodějek. Penis běžného občana může vážně poškodit její světelné vejce :)
Na jednu stranu je to zábavné. Na druhou stranu: první díly Učení Dona Chuana jsou opravdu kultovní knihy. Silné: žít jako bojovník, bez pocitu vlastní důležitosti, se smrtí za levým ramenem.
A koneckonců, Castaneda má pravdu. Pro čarodějku není nic horšího než obyčejný penis :)))))
-
9 odpověď odeslal(a) hanka v Pátek 30.Dubna 2010 09:02:23
Cože?!?
A nebyl tam taky morfologický popis toho výjimečného údu, který nepoškozuje světelné vejce mladých čarodějek?
.o)
-
10 odpověď odeslal(a) zero v Pátek 30.Dubna 2010 09:37:30
Hanko: výborná kniha: Amy Wallace : Čarodějova učednice. Je lepší si ale předem přečíst něco od Castanedy, Učení Dona Chuana, nějaký z prvních tří dílů.
Popis údu : moc si to nepamatuju, určitě tam nějaký pikanrní detaily budou. Velký a šupinatý není, ale mrknu ti na to ve volných chvílích. Čarodějův penis je mocný nástroj síly, to ale není pro nás holky žádná novinka :) Běžný úd zanese do vaginy čarodějnice neřád který tam pak vydrží sedm let. Takže velký guru zakazoval svým ovečkám obcovat s kýmkoli jiným vyjma sebe, protože když pak zasunul svůj božský nástroj do nečisté vagíny, byl oslaben energií nějakýho cizího chlapa.
-
11 odpověď odeslal(a) hanka v Pátek 30.Dubna 2010 09:44:20
Ja tááák !!!
Čula jsem čertovinu.
Jachá, tak vejce - a světelné!
To musí být pako, ten Castaneda.
-
12 odpověď odeslal(a) zero v Pátek 30.Dubna 2010 10:46:56
Pako ale charismatické s mocným transformačním nagualským spermatem :)
-
13 odpověď odeslal(a) kloucek v Pátek 30.Dubna 2010 12:21:03
Nerad ruším zasvěcenou čarodějnou debatu, leč nedá mi to. Napadlo mne, co bych poradil svému 15letému synovi, kdyby chtěl v životě hodně často souložit. Jestli se má stát charismatickým guru a zaplnit regály v knihkupectvích svým učením, nebo jestli si má vytetovat něco na biceps a vyrazit s lahví rumu a partou skinheadů vlakem do Ostravy. Nemůžu si pomoct, ale ta druhá varianta se mi jeví jako ekologičtější...
-
14 odpověď odeslal(a) Petr Trnka v Pátek 30.Dubna 2010 12:35:22
Říkám si – holky, vy ale máte starosti! :-)
A k tomu 15letému synovi – no, nevím. Já jsem za svých mladých let nebyl ani charismatický guru, který by nějakým svým učením plnil regály knihkupectví, ani jsem s flaškou rumu a se skinheady nejezdil do Ostravy (konce konců, za bolševika ani jedno ani druhé stejně nešlo), a přesto nemohu říci, že bych nějak strádal. :-) Takže bych to klidně nechal na něm. Pokud je zdravý a normální, svou cestu si najde, a nemusí být ani skinhead ani guru. Dneska stačí, aby s marjánkou obrážel diskotéky nebo technopárty, ne? A nasouloží se, až ho to bude brnět! :-)
-
15 odpověď odeslal(a) zero v Pátek 30.Dubna 2010 12:50:50
No pane Kloučku, záleží na cílové skupině kterou chce synek oslovit. Pochybuju že chlapci v bombrech oplývají nějakýma rafinovanýma sexuálníma zážitkama :)
-
16 odpověď odeslal(a) kloucek v Pátek 30.Dubna 2010 12:54:31
Dobře, pošlu ho na guruovství.
-
17 odpověď odeslal(a) zero v Pátek 30.Dubna 2010 13:02:44
Možná by stačila nějaká umělecká škola :)
-
18 odpověď odeslal(a) Jiří v Pátek 30.Dubna 2010 13:31:16
http://www.astro.cz/apod/ap081031.html
Velmi vhodný snímek pro dnešek...
Tímto si dovoluji popřát všem čarodějkám hezký slet !
-
Banik
19 odpověď odeslal(a) kloucek v Neděli 2.Května 2010 23:18:38
Ještě že jsme vybrali pro kluka to guruovství. Kluci z vlaku do Ostravy si fakt toho sexu moc neužijou..
-
20 odpověď odeslal(a) kloucek v Neděli 2.Května 2010 23:19:17
-
21 odpověď odeslal(a) Jiří v Pondělí 10.Května 2010 13:12:30
http://www.novinky.cz/koktejl/199729-muz-co-udajne-nejedl-70-let-vydrzel-15-dni-bez-vody-a-jidla-a-je-zcela-zdrav.html